Trimmen

Volgens de "van Dale" is de betekenis van trimmen oa; het bijknippen van het haar van honden. In mijn trimsalon gebruik ik de volgende technieken; Knippen, effileren , scheren, plukken (met de hand), ontwollen en ontklitten.Elk ras wordt in de daarbij behorende rasstandaard getrimd en natuurlijk worden de wensen van de eigenaar gerespecteerd. Voor de rest is alles mogelijk mits het de gezondheid van de niet hond schaad. Uiteraard wordt uw hond gewassen als u dat wenst en worden altijd de nagels en oren  gecontroleerd en indien nodig respectievelijk geknipt en uitgeplukt. Uw hond is als enige in mijn salon, dit om onnodige stress te voorkomen. U bent van harte welkom om bij de behandeling te blijven als u dat wilt, koffie of thee staat voor u klaar.

slideslide
slide

LAATSTE NIEUWS